Vitamin madarak számára Acidomid E 1000ml

Benefeed | Fa játékok | Kód: 13014

Patogén baktériumok, penészgombák és kokcídiumok szaporodása elleni védelem. Csomagolás: 1000ml

Elérhetőség
Raktáron
3 720Ft
Mértékegység: ks (ks)

Patogén baktériumok, penészgombák és kokcídiumok szaporodása ellen ACIDOMID 1000ml csomagban.

Az ACIDOMID® modern koncepciójú csúcstermék, amely nem csak a patogén baktériumok szaporodása ellen hat, de nagyon jól csillapítja a sejten belüli paraziták, pl. kokcídiumok fejlődését és szaporodását is. Az ACIDOMID® azonban nem gyógyszer, nem tartalmaz kokcidiosztatikumokat, így maradványokat sem hagy a szervezetben. És nincs védelmi ideje sem.

Az ACIDOMID® az emésztéshez szükséges minden szerves savat tartalmaz. A szerves savak savanyítják az itatóvizet, ezzel egyúttal tartósítják és stabilizálják is. Ezzel jelentősen korlátozódik a nem kívánatos patogén baktériumok és penészgombák fejlődése a vízben, az itatókban és az itatóvíz elosztókban. A szerves savak könnyen emészthetőek és a szervezet ezenfelül energiaforrásként is hasznosíthatja ezeket. A szerves savak ezenfelül csökkentik az emésztőszervi panaszokat és javítják a fehérjék emészthetőségét.

Az ACIDOMID® a természetes jellegű anyagoknak köszönhetően csökkenti a sejten belüli paraziták szaporodását, mint pl. a kokcídiumok. A maximális hatás érdekében azonban rendszeresen szükséges az itató vizébe adagolni, amikor cseréli a vizet.

Az ACIDOMID® a piacon egyetlen ilyen készítményként az elektrolitikus elemek kiegyenlített arányát tartalmazza, ezek a termék egyes aktív összetevői hatékonyságát fokozzák. Az elektrolitok meggyorsítják és növelik a hatóanyagok bejutását a sejtfalon keresztül a sejtbe.

Összetétel: ásványi anyagok, elektrolitok, szerves savak (hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav stb.), C-vitamin, természetes összetevők kivonata, kezelt ivóvíz

Használati útmutató
Adagolási mennyiség: 10 ml készítmény 1l ivóvízre egész évben. Az adagolás első 2-3 napján csak féladagok ajánlottak (0,5% azaz 5ml készítmény 1 l ivóvízre).

A készítmény bármely konkrét állatkategória számára alkalmas BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható.
Tárolás: Száraz és sötét helyen tárolja, eredeti lezárt csomagolásban. A felnyitást követően fokozatosan használja el, ne tárolja sokáig. A mikroszkopikus szilárd részecskéket és az enyhe lerakódást a természetes anyagtartalom okozza, nem termékhiba.

Csomagolás: 1000ml

Gyártó: Benefeed (Cseh Köztársaság)

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie