Fertőtlenítőszer H2O Cool Disiclean Home 500ml

H2O COOL | Dezinfekció | Kód: 710000

Klórmentes fertőtlenítőszer és penészirtó szer háztartásokba. Űrtartalom: 500ml

Típusok

Fertőtlenítőszer tenyésztőknek Disiclean Home 500ml Fertőtlenítőszer tenyésztőknek Disiclean Home 1l Fertőtlenítőszer tenyésztőknek Disiclean Home 3l Fertőtlenítőszer tenyésztőknek Disiclean Home 5l Fertőtlenítőszer tenyésztőknek Disiclean Home 10l
Ellérhetőség
Raktáron
1 550Ft
Mértékegység: ks (ks)

DISICLEAN HOME 0.5 L - Klórmentes fertőtlenítőszer felületekre és területekre, a szagok eltávolítására és a penészgombák megsemmisítésére a háztartásban

A disiCLEAN HOME polimer fertőtlenítőszer azonnali használatra a felületek, tárgyak, eszközök és a nehezen hozzáférhető helyek gyors fertőtlenítésére permettel. Eltávolítja a szagokat, megsemmisíti a penészgombát és hosszú ideig óvja a kezelt felületeket. Gyermekes családok számára is ideális, a kezelt anyagokkal szemben gyengéd és nem marad utána kellemetlen szag.

Jellemzők
Nem károsít semmilyen anyagot, nem korrozív. Nem tartalmaz klórt, alkoholt, aldehideket sem fenolokat. Nem okoz irritációt és nem gyúlékony. Egyszerű kezelés és tárolás. Semleges pH.

Hatások
Ártalmatlanítja a mikroorganizmusok széles spektrumát, baktericid - TBC-t is beleértve (15-30 perc), virucid (15-30 perc) és mikobaktericid hatású (60 perc), fungicid - penészgomba elleni hatású (30 perc).

Használat
Permetezze rá a tisztított felületre és hagyja hatni. A kezeléssel a felületen polimer réteg jön létre, amely hosszútávú védelmet biztosít a mikroorganizmusokkal szemben. A felületet közvetlenül a kezelést követően ne mossa le. Nem kell hígítani.

A disiCLEAN HOME a felületek, tárgyak, berendezés, eszközök és a nehezen hozzáférhető helyek gyors fertőtlenítését biztosítja a finom porlasztója segítségével. A mosdók, tusoló, toalett, padló, bútor, játékok, konyha stb. fertőtlenítésére alkalmas. Ártalmatlanítja a szagokat a hűtőben, mosógépben, mosogatógépben, szemeteskosarakban. Eltávolítja a szerves eredetű szagokat a szőnyegből, kárpitból, bőrből, műanyagból. A biológiai szennyezettség mértékétől függően 7 napig fejti ki hatását.

A fertőtlenítőszert biztonságosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékismertetőt.

Valamennyi fertőtlenítőszerünk regisztrált biocid termék, amelyet az SZK Vegyi Anyagok és Készítmények Központja tanúsított, és be van jegyezve a biocid-jegyzékbe: https://www.ccsp.sk/databio/newindex.htm.

Ezek nyilván vannak tartva a Nemzeti Toxikológiai és Információs Központban, az ISO 17025 szabvány szerint teszteltek. A Szlovák Köztársaságban való piaci bevezetésre és a minőségre vonatkozó valamennyi követelménynek eleget tesznek.

Űrtartalom :500ml

Gyártó: disiClean - H2OCool (Cseh Köztársaság)

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie