Mosógép és alsónemű fertőtlenítő disiCLEAN WASHER 1l

H2O COOL | Dezinfekció | Kód: 710501

Mosógép és alsónemű fertőtlenítő. Űrtartalom: 1l

Ellérhetőség
Raktáron
2 860Ft
Mértékegység: ks (ks)

disiCLEAN WASHER 1l - Mosógép és alsónemű fertőtlenítő

A disiCLEAN WASHERfolyékony fertőtlenítőszer azonnali használatra a mosógépek, fehérnemű gyors fertőtlenítésére a háztartásban, az egészségügyben, iskolaügyben, a szállodákban és éttermekben, sport- és szabadidőruházat, neoprén stb. esetén Jellemzően erős és hosszantartó antibakteriális, antivírusos és penészgomba ellenes hatású, a kezelt felületekre semmilyen negatív hatása nincs.

Használható kézi és mosógépben történő mosásra egyaránt.

Jellemzők
Kiválóan eltávolítja a szagokat és a baktériumokat, vírusokat és penészt is csupán 20°C hőmérsékletű vízben való mosással is. A disiCLEAN WASHER nem gyúlékony, nem károsítja és nem fehéríti az anyagokat, fehérneműt és ruházatot, nem okoz korróziót. Nem tartalmaz klórt, alkoholt, aldehideket, lúgokat, formaldehidet, fenolokat és nehézfémeket sem. Egyszerű kezelés és tárolás. Semleges pH.

Hatások
Ártalmatlanítja a mikroorganizmusok széles spektrumát, baktericid - E. Coli, Pseudomonas, Enterococcus, Legionella, Listeria is beleértve (15-30 perc), virucid H1N1, H5N1 (15-30 perc) és mikobaktericid hatású (60 perc), fungicid - penészgomba elleni hatású (30 perc).

Használat
A készítményt közvetlenül a szennyezett ruhára permetezze rá, vagy adja közvetlenül a mosáshoz, ami lehetővé teszi, hogy a fehérneműnek higiéniai tisztaságot biztosítson magas hőmérsékleteken való mosás szükségessége nélkül. Egyúttal ezzel megelőzi, hogy a mosógépen a belső, nehezen hozzáférhető helyeken biológiai lerakódás keletkezzen. A víz hőmérséklete nem befolyásolja a disiCLEAN WASHER fertőtlenítőszer hatását.

Adagolás
A baktericid és fungicid hatás érdekében 40 ml disiCLEAN WASCHER készítményt 10 liter vízhez adunk (egy mosás). A virucid és mikobaktericid hatás érdekében 350 ml disiCLEAN WASCHER készítményt 10 liter vízhez adunk (egy mosás).

A fertőtlenítőszert biztonságosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékismertetőt.

Valamennyi fertőtlenítőszerünk regisztrált biocid termék, amelyet az SZK Vegyi Anyagok és Készítmények Központja tanúsított, és be van jegyezve a biocid-jegyzékbe: https://www.ccsp.sk/databio/newindex.htm. Ezek nyilván vannak tartva a Nemzeti Toxikológiai és Információs Központban, az ISO 17025 szabvány szerint teszteltek. A Szlovák Köztársaságban való piaci bevezetésre és a minőségre vonatkozó valamennyi követelménynek eleget tesznek.

Űrtartalom: 1l

Gyártó: H2O Cool (Cseh Köztársaság)

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie