Papagáj ketrec Hacienda Dome Platinum

Ketrec nagy papagájoknak és a közepes papagájok nagyobb fajtáinak, szín: Platinum (világos szín)

Elérhetőség
Raktáron
289 750Ft
Mértékegység: ks (ks)

A Montana cages Hacienda Dome papagáj kalitka Platinum (világos) színben.

Ez a kalitka minden nagy papagáj számára alkalmas.  A két helyzetű zárat egyetlen csőr sem tudja kinyitni, és a rozsdamentes tálkákat sem tudja ledobni a tartóról. A szennyeződésfelfogók felfogják az elfogyasztatlan eleséget, amivel segítenek nagyobb rendet tartani a kalitka körül. A kalitka tartalmaz továbbá ülőrudakat, rostot, tálcát, négy rozsdamentes tálkátcsapóajtót és egy opciós ajtót a fészkelő odú vagy madárfürdető csatlakoztatásához. A Castell Dome stabil lábakon áll kerekeken a kalitka könnyű mozgatásához (dekoráció nélkül) Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Műszaki paraméterek Méret (SzxMéXMa)

  • 91 x 71 x 165 cm szennyeződésfelfogó nélkül
  • 116 x 96 x 165 szennyeződésfelfogóval

Belső magasság148cm

Rácsok közötti távolság 25 mm Drótvastagság5 mm Tömeg 66 kg

Szín: Platinum (világos szín) Alkalmas: minden közepes és nagy papagáj számára A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek! Műszaki fejlesztés vagy változat alapján a változtatások joga fenntartva!

CAGE da
Klietka áno

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie