Papagáj ketrec Hacienda Play Platinum

Hacienda Play papagáj kalitka játszótérrel, szín: Platinum (világos szín)

Elérhetőség
Raktáron
302 540Ft
Mértékegység: ks (ks)

Hacienda Play kalitka játszótérrel közepes és nagy papagájoknak a Montana cages cégtől, mérete 91 x 71 x 181 cm Platinum (világos) színben.

Montana Cages - A „Classic Line“ sorozat legkelendőbb modelljének legújabb generációja.Az új ajtózár és az etetők ajtajának új záró rendszere a szuper robusztus fémkerekekkel együtt ennek a kalitkának új dimenziót kölcsönöznek. A kalitka teteje a játszótérrel mostkét emeletes, ami által a tollas kedvenceinknek még több játszási lehetőséget kínál.

Az új Hacienda Playt a játszótérrel és ülőrudakkal együtt szállítjuk, négy külső nyitható ajtóval rozsdamentes acélból készült tálkával, az ötödik ajtó odú vagy madárfürdető elhelyezésére szolgál. A csomagolás szennyeződésfelfogókat is tartalmaz az eleség kipotyogásának megelőzésére. A Hacienda Play kalitka játszótérrel a kalitka felső részében levehető tálcát tartalmaz. A csomagolás tartalmaz: 

  • 4 rozsdamentes tálkát
  • fa ülőrudakat (gyalult, ajánlott természetes ülőrudakra cserélni)
  • Külső játszóteret a kalitkán rozsdamentes tálkákkal
  • levehető szennyeződésfelfogókat

Az AVILON® Powder Coating a kalitka porlakkal való bevonásának módszere, amely egyáltalán nem toxikus, egyúttal hosszabb ideig képes sérülések nélkül ellenállni tollas kedvencei csőrének és karmainak.

Madárház tisztítása Szokványos fertőtlenítés Az erős és hosszantartó bevonatnak köszönhetően a tisztítást 1x naponta az alsó rácsok enyhe lepermetezésével javasoljuk végezni. Hagyja a vizet 5 percig hatni és csupán papírtörlő vagy textil segítségével törölje le. A durvább szennyeződéseket (puha) kefével és meleg vízzel távolíthatja el. Ha ilyen módon gondoskodik a kalitkáról a papagájai lakhelye évek múltán is olyan lesz, mint az új.

Alapos fertőtlenítést  4-6 hetente 1x javaslunk F10 fertőtlenítőszer segítségével (választhat SC - tisztítószer menteset vagy SCXD - tisztítószereset) permetező segítségével vigye fel, majd hagyja hatni. Ezzel megelőzést biztosít a tollas kedvenceinek a baktériumokkal és vírusokkal szemben.

Tipp: Tapasztalataink alapján a grit a papagáj kalitka tálcáján mint alom vált be, mivel a grit rendkívül jól magába szívja a nedvességet. A napi tisztítás rendkívül egyszerű, pl. a macska WC tisztítására szánt lapát segítségével. A kalitka naponta pár perc alatt kitisztítható. Egyúttal a grit nagyon jól bevonja az ürüléket, a lepotyogott gyümölcsöt és az élelmet. Ezzel csökken a penész és a baktérium terjedésének kockázata.

Méret (SzxMéXMa):

  • kb. 91 x 71 x 181 cm (szennyeződésfelfogó nélkül)
  • kb. 116 x 95 x 181 cm (szennyeződésfelfogóval)

Madárház belső magassága: 123 cm Huzaltávolság: 25 mm Huzalvastagság: 5 mm Tömeg: 67 kg Szín: Platinum (világos szín)   Alkalmas közepes és nagy papagájok (jákó, amazon, nemespapagáj...)   Megjegyzés: Ez a kalitka nem alkalmas kis madárfajok számára mint a kanárik, hullámos papagájok, nimfapapagájok...  A fenti értékek csupán tájékoztató jellegűek!

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie