Vitamin papagájoknak Benefeed Karnivit E 500ml

Vitaminok | Kód: 13053

Folyékony vitamin a madaraknak - a jobb reprodukcióért és fióka nevelésért. Csomagolás 500ml.

Típusok

Ellérhetőség
14 napon belül
3 130Ft
Mértékegység: ks (ks)

BENEFEED karnivit 500ml csomagolásban.

Vitaminok papagájoknak - a jobb reprodukcióért és fióka nevelésért.
A KARNIVIT specifikus anyagkomplexumot tartalmaz, amely javítja a madarak reprodukcióját a tenyészetében. Minden aktív anyag olyan formában található benne, amely ezen anyagok mindegyikének a maximális hatékonyságát biztosítja.

A KARNIVIT a hímeknél támogatja a spermatogenézist, mivel növeli az ejakulátum minőségét, különösen a spermák mennyiségét és mozgékonyságukat. A nőstényeknél jobb megtermékenyítésre és a magzatok jobb fejlődésére kerül sor. A fiókák a KARNIVIT-nak köszönhetően nagyobb súllyal, jobb immunitással és vitalitással kelnek ki, ami pozitívan nyilvánul meg az egészségi állapotukban és az életfejlődésük további szakaszában.

KARNIVIT már a kikelésük után adható a fiókáknak, ezzel fenntartva a magasabb vitalitásukat és immunitásukat, ami a csökkent halálozásukban mutatkozik meg.

A KARNIVIT olyan esetekben is alkalmazható, amikor a vázizom növekedésére van szükség, mint pl. a haszonmadarak vagy a kiállításokra és sportcélokra szánt madarak esetében.

A készítmény magas hatásfoka a speciális gyártási technológiával adott, amikor az aktív anyagok obdukcióval védettek a gyomorban vagy emésztőrendszerben való degradációval szemben. Ez a védőburkolat fokozatosan lebomlik, mígnem az aktív anyag teljesen felszabadul a szervezetben és maximálisan kifejti hatását.

Ennek a technológiának a jelentős előnye, hogy az oldatban speciális hordozó és izolációs gombás mikrostruktúra van kialakítva, amely megakadályozza az aktív anyagok fennakadását a vízitató elosztó falain vagy az itatókban. Ezzel kiküszöbölhető ezen nem kívánatos mikroorganizmusok elszaporodásának a veszélye ezeken a helyeken és az állatokra való átvitelük.

Összetétel: L-karnitin, vitaminok, természetes anyagok, kezelt ivóvíz

Használati útmutató: 1 l itatóvízre 5-10 ml mennyiségben adagoljuk szükség szerinti ideig (pl. párzási időszakban stb.) A fiókáknak a vázizom növekedés javítása érdekében folyamatosan adható.

A készítmény bármely konkrét állatkategória számára alkalmas BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható. Ezeknek a termékeknek a listáját ezen az oldalon lejjebb találja, itt azonban minden termékből csak egy csomagolás van feltüntetve. A további csomagolást a megfelelő termékkategóriában találja.

Tárolás: Száraz és sötét helyen tárolja, eredeti lezárt csomagolásban. A felnyitást követően fokozatosan használja el, ne tárolja sokáig. A mikroszkopikus szilárd részecskéket és az enyhe lerakódást a természetes anyagtartalom okozza, nem termékhiba.

Csomagolás: 500ml

Gyártó: Benefeed (Cseh Köztársaság)

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie