Vitamin madarak számára Knoblamine E 500ml

Benefeed | Vitaminok | Kód: 13073

Folyékony vitamin madaraknak - fokhagymakivonat bélparaziták ellen. Csomagolás: 500 ml

Elérhetőség
Raktáron
6 510Ft
Mértékegység: ks (ks)

Benefeed Knoblamin 500ml

Vitamin madaraknak - fokhagymakivonat bélparaziták ellen.
A finom kására darált fokhagyma vízben homogenizált az egyszerűbb használat érdekében. A többi terméktől eltérően nem egyszerű préselt fokhagymáról van szó, mert a húsa is fel van dolgozva, amelyben nagyon fontos anyagok találhatók, és ezek másképp nem nyerhetők ki.

A fokhagymát évezredek óta használják a rendkívüli gyógyító tulajdonságai miatt. Segíti az emésztést és megakadályozza az emésztési panaszokat. Részt vesz a vérkeringés javításában, védi a légzőrendszert és hatékonyan megakadályozza a férgek és egyéb élősködők általi fertőzéseket. A fokhagyma a baktériumok és penészgomba ellen is hat, gyakran használják a felső légúti megbetegedések gyógyítására. Megakadályozza az erek szklerotikus változásait, mivel nem hagyja a mész és koleszterin lerakódását az erek falain.

A KNOBLAMIN ezenfelül ásványi anyagokkal is gazdagított, az egzotikus madarak szervezetei számára optimális, kiegyensúlyozott arányban. Ezek támogatják a metabolizmus tevékenységét, segítik az immunitás fokozását, ezzel javítva az egészségi állapotot és a betegségekkel szembeni ellenálló képességet.

A készítmény magas hatásfoka a speciális gyártási technológiával adott, amikor az aktív anyagok obdukcióval védettek a gyomorban vagy emésztőrendszerben való degradációval szemben. Ez a védőburkolat fokozatosan lebomlik, mígnem az aktív anyag teljesen felszabadul a szervezetben és maximálisan kifejti hatását.

Összetétel: fokhagyma, ásványi anyagok, természetes anyagok, kezelt ivóvíz

Használati útmutató
1 l itatóvízre vagy 1 kg eledelre 5-10 ml mennyiségben adagoljuk szükség szerinti ideig. Használat előtt felrázandó! Az adagolás szükség szerint módosítható.

A készítmény bármely konkrét állatkategória számára alkalmas BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható. Ezeknek a termékeknek a listáját ezen az oldalon lejjebb találja, itt azonban minden termékből csak egy csomagolás van feltüntetve. A további csomagolást a megfelelő termékkategóriában találja.

Tárolás: Száraz és sötét helyen tárolja, eredeti lezárt csomagolásban. A felnyitást követően fokozatosan használja el, ne tárolja sokáig. A mikroszkopikus szilárd részecskéket és az enyhe lerakódást a természetes anyagtartalom okozza, nem termékhiba.

Űrtartalom: 500 ml

Gyártó: Benefeed (Cseh Köztársaság)

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie