Nutribird H16 10kg

VERSELE-LAGA | Granulátum | Kód: 422077

Speciálisan szarvascsőrű és gyümölcskedvelő madaraknak kialakított granulátum. Csomagolás: 10kg

Ellérhetőség
Raktáron
20 050Ft
Mértékegység: ks (ks)

Versele-Laga Nutribird H16 10kg

NutriBird H16 granulátum szarvascsőrű és a nagy gyümölcskedvelő madaraknak

Komplett kiegyensúlyozott eledel szarvascsőrűeknek és egyéb nagy gyümölcskedvelő madaraknak (a tenyészidőszakra is). Tudományosan jóváhagyott összetételű pellet, amely válogatott gabonákon és nagy mennyiségű friss gyümölcsön alapszik. Tartalmaz Florastimul összetevőt, amely támogatja a bélflórát és véd a bél betegségeitől. 

Tudta?
Ha granulátummal eteti a papagáját, az ilyen módon az összes szükséges tápanyaghoz hozzájut. Hollandiában, Belgiumban és az USA-ban a vezető tenyésztők a tollas barátaikat csak granulátumokkaletetik, és azok az egész év folyamán ideális kondícióban vannak (megfelelő ürülék, szép fényes tollazat és remek kondíció). A granulátum tartalmazgyümölcsöket, magokat és vitaminokat pont olyan mennyiségben, amilyenre a papagájoknak arra szükségük van.

Mit tegyek, ha a papagájom nem eszi a granulátumot?
Ha a papagájaa magkeverékeket vagya friss gyümölcsöt részesíti előnyben, adjon hozzá pár szem granulátumot minden egyes etetési adagbaés ezt a mennyiséget fokozatosan növelje. Ezzel eléri, hogy a papagája lassan megismeri a granulátumok illatát, alakját és színét, majd idővel meg is kóstolja azokat.

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlatos a maradék granulátumot lezárható edénybe átszórni (a legjobb üvegből), és száraz és hűvös helyen tárolni, amivel biztosítja annak frissességét.


Nutribird H16 eledel összetétele:
gabonák, magvak, gyümölcsök, zöldség fehérje kivonatok, cukor, ásványi anyagok, L-lizin, metionin, yucca kivonat, F-oligoszacharidok, vitaminok

Tápértékek: fehérje 16%, Zsírok 5%, Hamu 5%, Rost 4,5%, Kalcium 0,9%, Foszfor 0,6%, Metionin 0%, Nátrium 0%, Magnézium 0%, A-vitamin 15.000 IU/kg, D3-vitamin 1.500 IU/kg, E-vitamin 85mg/kg, K-vitamin 2,9mg/kg, B1-vitamin 7,1mg/kg, B2-vitamin 16mg/kg, B3-vitamin 19,6mg/kg, B6-vitamin 6mg/kg, B12-vitamin 02mg/kg, C-vitamin 53mgkg, PP-vitamin 80mg/kg, folsav 1,5mg/kg, Biotin 26mg/kg, Kolin 700mg/kg, lizin 0%, treonin 0%, triptofán 0%, vas < 75 ppm réz 10mg/kg, mangán 0mg/kg, cink 0mg/kg

Csomagolás 10kg

Gyártó: Versele-Laga (Belgium)

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie