Papagájok Prémium papagájtáp 2kg

Kiegyensúlyozott összetételű prémium vetőmagkeverék nagyméretű papagájok számára. Kiszerelés 2kg

Elérhetőség
Raktáron
6 390Ft
Mértékegység: ks (ks)

Prestige Parrots Premium 2 kg-os kiszerelésben

A Prestige Parrots Premium magvak prémium keveréke a papagájok állapotának megőrzéséhez szükséges extra összetevőkkel. A keverék gondosan válogatott magvakból áll, és extra hozzáadott vitaminokkal, aminosavakkal és ásványi anyagokkal dúsított , amelyeket VAM extrudált pelletekben dolgoznak fel. Ezen kívül ízletes A VAM pelletek (Vitaminok- Aminosavak-Ásványi anyagok) Florastimul ot tartalmaznak, amely garantálja az optimális emésztőrendszer működését és a kiváló állapotot . A megtisztított osztrigahéj garantálja az izmos gyomor megfelelő működését , valamint a megfelelő kalcium/foszfor arányt. A Versele Laga támogatja a Loro Parque Fundación Alapítvány, melynek célja a veszélyeztetett madárfajok és környezetük védelme. A termék megvásárlásával támogatod a Loro Parque Fundaciónt, amely a természetet segíti.

A Parrots Premium keverék ezenkívül dúsított K, B1, B2, B6 vitaminnal , B12, C, PP, folsav, biotin és kolin. Ásványi anyagok: Nátrium, magnézium és kálium.

Miért nem t az én papagájom eszik egy kis gabonát a takarmányból és hogyan kell helyesen etetni? olyan, mint az ember :) - a papagájok általában csak azt eszik, amit szeretnek, ha van elég a tálban. Ha a papagáj csak néhány szemet fogyaszt és szed le, első lépésben csökkentse a takarmányadagot, és próbálja rákényszeríteni, hogy az adag többi része elfogyjon.

Hány tálka szükséges a papagájok etetéséhez?

  • Csibék - ha ha van otthon egy frissen elválasztott kölyke, 3 tálat használhat (gyümölcsnek, víznek és gabonának) . Nagyon fontos, hogy a fiatalok minél többet egyenek az elválasztás utáni időszakban. Mindig ellenőrizze a táplálékveszteséget, hogy nyomon követhesse, mit esznek a fiatalok.
  • Felnőttek - Idősebb papagájok számára 2 tálat ajánlunk (függetlenül attól, hogy megtartja a papagáj önállóan vagy gőzben) - egy vízhez és egy takarmányhoz. Nem javasoljuk, hogy egynél több edényben etesse az ételt, mert nem lesz áttekintése arról, mit és mennyit evett tollas barátja.

Mi az ajánlott etetés Rajban?

  • Reggel Friss gyümölcs, fagyasztva szárított gyümölcs vagy granulátum. A vitaminokat és a megfelelő tápanyagokat reggel, alvás után pótolni kell, a papagájok pedig reggel éhesek, hogy fel tudják venni a számukra fontosat.
  • Délután , kínálj nekik gabona "enni " keveréket - ha marad granulátum vagy fagyasztva szárított gyümölcs, a többit keverd össze a gabonával.
  • és persze ne felejtsd el a friss víz :)

Tárolás : A csomagolás felbontása után javasoljuk, hogy a maradék tojáskeveréket egy zárható edénybe (lehetőleg üvegbe) öntsük, és tároljuk száraz és hűvös helyen.

ÖSSZETÉTEL: csíkos napraforgó 17%, napraforgómag 14%, hántolatlan rizs 10%, zab 9%, hajdina 9%, maxi granulátum VAM 8%, fehér napraforgó 6,5 %, fényesség 5%, dari 3%, sárga köles 3%, zöldborsó 2%, hántolt zab 2%, osztriga 2%, vörös köles 2%, bérkukorica 2%, tökmag 2%, pattogatott kukorica 1%, csipkebogyó 1%, puffasztott kukorica 1%, paprika 0,5% Analitikai összetevők: Bie 14%, zsír 14,6%, rost 16%, hamu 5,5%, kalcium 0,93%, foszfor 0,36%, A-vitamin 8000 NE / kg, D3-vitamin 1600 NE / kg, E-vitamin 19 mg / kg A Parrots Premium keverék ezenkívül K-vitaminnal, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, PP-vitaminnal, folsavval, biotinnal és kolinnal dúsított. Ásványi anyagok: nátrium, magnézium és kálium.

Gyártó : Versele-Laga (Belgium)

Csomagolás : 2 kg

WEIGHT_KG 2
TYP_OF_BIRDS velký

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie