Parrots Premium 15 kg

Univerzális prémiumkeverék minden nagy papagájnak dió nélkül. Csomagolás: 15kg

Típusok

Parrots Premium 15 kg
Ellérhetőség
14 napon belül
15 410Ft
Mértékegység: ks (ks)

Prestige Parrots Premium 15kg csomagban


A Prestige Parrots Premium prémim magkeverék extra összetevőkkel, a papagájok kondíciójának megőrzéséhez. A keverék gondosan válogatott magokból áll hozzáadott extra vitamin, aminosav és ásványi anyag összetevővel VAM extrudált pelletben.

Ezenfelül az ízletes VAM (Vitaminok- Aminosavak- Minerál) Florastimul összetevőt is tartalmaznak, amely az emésztőrendszer optimális működését és remek kondíciót garantál. A tisztított osztrigahéj a zúzógyomor megfelelő működését biztosítja és megfelelő arányú kalciumot/foszfort.

A Versele Laga cég támogatja a Loro Parque Fundación alapítványt, amelynek célja a veszélyeztetett madárfajok és környezetük védelme. A termék megvásárlásával támogatja a Loro Parque Fundación alapítványt, amely a természetnek nyújt segítséget.

A The Parrots Premium mixture ezenfelültartalmazmég K, B1, B2, B6, B12, C, PP vitaminokat, folsavat, biotint és kolint.
Ásványi anyagok: nátrium, magnézium és kálium.

Miért nem eszi meg a papagájom az eleség némelyik magját és hogyan kell helyesen etetni?
ez hasonló, mint az embereknél :) - a papagájok többnyire csak azt eszik meg, ami ízlik nekik, ha elegendő étel van a tálkában. Ha a papagája csak egyes magokat választ ki és eszik meg, első lépésben próbálja csökkenteni az adagját így próbálja rávenni, hogy a fennmaradó adagot is megegye. 


Hány tálka szükséges a papagájeledelhez?

  • Fiókák - ha frissen v elválasztott fiókája van otthon, használhat 3 tálkát (gyümölcsre, vízre és magokra). A fiókák esetében rendkívül fontos, hogy az elválasztást követő időszakban sokat egyenek. Az eleség fogyását folyamatosan ellenőrizze, hogy áttekintése legyen arról, mit eszik a fióka.
  • Felnőtt egyedek - az idősebb papagájoknál2 tálka ajánlott (akár szólóban vagy párban nevel papagájt) - egyet a vízre, egyet pedig az eleségre. Nem ajánljuk, hogy az eledelt egy tálkánál több tálkába tegye, mivel nem lesz áttekintése arról, mit és milyen mennyiségben evett meg a tollas barátja.
     

Nálunk a cégben mi az ajánlott etetés?

  • reggel etesse friss gyümölccsel, faggyal szárított gyümölccsel vagy granulátummal. Reggel az alvást követően fel kell tölteni a vitamin és megfelelő tápanyag szintet, reggel a papagájok éhesek, tehát a szervezetükbe befogadhatják azt, ami számukra fontos.
  • délután kínáljon neki magkeveréket "hogy ne maradjon éhes" - ha maradt granulátum vagy faggyal szárított gyümölcs, keverje össze magokkal.
  • és természetesen ne feledkezzen meg a friss vízről sem :)

Tárolás: A csomagolás felnyitását követően ajánlott a tojásos keverék maradékát zárható edénybe átönteni (a legjobb az üvegedény), majd száraz és hűvös helyen tárolni.

ÖSSZETÉTEL: csjkos napraforgó 17%, napraforgómag 14%, hántolatlan rizs 10%, zab 9%, hajdina 9%, maxi VAM granulátum 8%, fehér napraforgó 6,5%, kanáriköles 5%, dari 3%, sárga köles 3 %, zöldborsó 2%, hántolt zab 2%, osztriga 2%, piros köles 2%, plata kukorica 2%, tökmag 2%, popcorn 1%, csipke 1%, puffasztott kukorica 1%, paprika 0,5%

Analitikai összetevők: Fehérje 14%, Zsírok 14,6%, Rost 16%, Hamu 5,5%, Kalcium 0,93%, Foszfor 0,36%, A-vitamin 8.000 IU/kg, D3-vitamin 1.600 IU/kg, E-vitamin 19mg/kg

A The Parrots Premium mixture ezenfelül tartalmaz még K, B1, B2, B6, B12, C, PP vitaminokat, folsavat, biotint és kolint.
Ásványi anyagok: nátrium, magnézium és kálium.

Gyártó: Versele-Laga (Belgium)

Csomagolás: 15kg

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie