TropiMix Parrots 1,8 kg madáreledel

Hari | Granulátum | Kód: 17580661

BIO prémium keverék magasabb zsírtartalommal papagájoknak egyenesen Kanadából. Csomagolás: 1,8kg

Elérhetőség
Raktáron
12 640Ft
Mértékegység: ks (ks)

Tropimix nagy papagájok számára prémiumkeveréktele egzotikus magokkal, gyümölccsel, hüvelyesekkel, dióval és trópusi granulátummal. Ez a speciális keverék esszenciális vitaminokkal, ásványi anyagokkal és zsírsavakkal gazdagított az optimális egészségért és tápanyagokért.

Tudta, hogy a Tropimix nagy papagájok számára:

  • 100%-osan természetes és nem tartalmaz semmilyen maghulladékot vagy héjakat; a hulladék és a patogén kockázat elkerülése
  • Tropican aromás extrudált csemegerudakat tartalmaz, amelyek tápanyagokkal dúsítottak és elsőosztályú fehérjeforrásokat tartalmaznak
  • Ösztönzi a táplálkozási szokásokat és az eleségkeresés lehetőségeit
  • PRIME és Clay-Cal kiegészítőket tartalmaz
  • Szárazon és benedvesítve is adható


Tárolási útmutató
A felnyitást követően hűvös és száraz helyen tárolja, hogy maximális frissességet érjen el. A biztonságos és hatékony CO2 kezelésünk, valamint a légakadályt képző zacskók a rovarok ellenőrzését és frissességet biztosítanak. Diót tartalmazó termékeket csomagoló berendezésben készült.

A legmagasabb minőségű adalékanyagok és a minőségellenőrzés elsőosztályú eljárásai fokozott minőségű élelmiszert garantálnak

Tápérték / kémiai vizsgálat - az alapanyagok ellenőrzése

  1. Ellenőrzik, elemzik és tesztelik a nyers összetevők tápanyag-, aflatoxin- és maradék peszticid szennyeződés tartalmát.
  2. Biológiai vizsgálat - Folyamat ellenőrzés - A kevert/ extrudált összetevők mintáit vizsgálják és tesztelik mikrobiológiai / kémiai analízisek és tápanyagszintek / nedvesség tekintetében belső és független laboratóriumokban.
  3. HARI kísérleti etetés - a végtermék ellenőrzése - A csomagolásra előkészített tételeket vizsgálatra küldik, a nedvesség végleges szintje, a tápanyagtartalom megállapítása, és a HARI létesítményben élő papagájok kísérleti etetése céljából.


A pelletek gyümölcsillata és színe?
A gyümölcsaromát természetes gyümölcsolajokból nyerik ki (banán és narancs olaj) és a növényi antioxidánsokkal és tokoferolokkal (E-vitamin) együtt közvetlenül a csomagolás előtt permetezik a granulátumra. A mesterséges aromákkal ellentétben a természetes gyümölcsaroma a csomag felnyitása után fokozatosan terjed.

A Tropimix nem csupán egy egyszerű eleség, hanem a papagája kedvenc ízletes ételeinek átfogó összessége, mint csonthéjasok, magok, gyümölcs vagy zöldség. Minden Tropimix zacskó tartalmaz extrudált Tropican csemege rudakat, amelyek nem csupán földimogyoró ízesítésűek, hanem nagy mennyiségű fontos tápanyagokkal is dúsítottak, hogy biztosítva legyen az optimális egészség, élő tollazat és erős csontok a házi madara számára.

Összetétel: gabonák (36%), gyümölcs (22%) zöldség (19%), csonthéjasok (9%), magok (8%), növényi eredetű származékok (8%), olajok és zsírok, ásványi anyagok, élesztő.

Adalékanyagok kg-ban: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin (3a672a) 2 063 IU, D3-vitamin (3a671) 165 IU, jód (E2) 0,28 mg, réz (E4) 3,3 mg, mangán (E5) 38,5 mg, cink(E6) 44 mg szelén (E8) 1,1 μg.

Analitikai összetevők: protein 14%, zsírtartalom 8,5%, rost 3,5%, Anorganikus anyag 5,5%, A-vitamin 800 IU / kg, D3-vitamin 80 IU / kg, E-vitamin 30 IU / kg

Csomagolás: 1,8kg

Jelenleg nincsenek értékelések.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

KETRECEK

A különféle kialakítású ketrecek széles választéka

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

TÁPOK

A kiváló minőségű táp az egészséges élet alapja

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

JÁTÉKOK

Tegye változatosabbá az életét a változatos játékokkal

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

PÓRÁZ

Séta a természetbe vagy kirándulás a kertben

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

ÁLLVÁNYOK

Menedék, valamint a pihenés és szórakozás helye

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie

FERTŐTLENÍTŐSZEREK

A higiénia az egészséges élettel összefügg

MEGTEKINTÉS
Najrýchlejšie dodanie Najrýchlejšie dodanie